| | vivaspb.com | finntalk.com

ДАНИЙ САЙТ НЕ ОНОВЛЮЄТЬСЯ!

Завітайте на оновлений сайт Луцького ліцею №9:

https://sites.google.com/nvk-9.ukr.education/lyceum9

gerb

Звіт директора Луцького ліцею №9  Олександра Дубини за 2022-2023 н.р. перед громадськістю відбудеться 28 червня 2023 року о 9.00 в актовій залі Луцького ліцею №9 за адресою вул.Банкова, 30.

Наказ про зарахування до 1 класу на 2023-2024 н.р. станом на 15.06.2023 р.

Наказ про зарахування до 1 класу на 2023-2024 н.р.  станом на 01.06.2023 р.

Луцький ліцей № 9
оголошує прийом документів для вступу в 1-й клас

на 2023-2024 н.р. з 03.04.2023 р. по 31.05.2023 р.

      У 2023-2024 н.р. учні перших класів навчатимуться за Типовою освітньою програмою, розробленою під керівництвом Савченко О. Я. та науково-педагогічним проєктом "Інтелект України".

Плановий набір - 150 учнів.

Для реєстрації заяви необхідно подати пакет документів:

- паспорт або інший документ, який посвідчує особу заявника (одного з батьків, або осіб, які їх замінюють);

- копію свідоцтва про народження дитини або документ, що посвідчує її особу;

- оригінал медичної довідки за формою №086-1/о;

- документ, який підтверджує місце проживання дитини або батьків (подається, якщо дитина претендує на зарахування в заклад, що обслуговує її територію проживання)

Прийом документів проводиться за адресою:

м.Луцьк, вул. Банкова, 30, каб. №1(канцелярія)

або через електронну систему реєстрації в заклади загальної середньої освіти за адресою: https://school.isuo.org

Графік прийому: понеділок- п'ятниця з  08.00- 17.00, обідня перерва - 13.00-14.00.

Детальніше...

Учнівські колективи 5-х класів разом з вихованцями гуртка "Super Star"(керівник Яна Ярощук), вітають усіх з Днем української мови та писемності. Слава Україні!

Відео дивитись тут.

Відеопривітання вихованців гуртка виразного читання "Скарбниця мудрості" з Днем української писемності та мови.

Відео дивитись тут.

 

30 вересня, у Луцькому ліцеї №9 відбулась урочиста академія з нагоди Дня працівника освіти. Педагогів ліцею було відзначено подяками, грамотами за плідну педагогічну діяльність, активну громадянську позицію, волонтерську працю та з нагоди свята.
Наприкінці урочистостей учителі ліцею долучились до акції «Подаруй смаколик воїну ЗСУ»!

1veresna

Першовересень-2022

СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Щиро вітаємо Вас зі святом Останнього дзвоника. Це свято- завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Для багатьох школярів він сповіщає про чудові канікули, сповнені яскравих вражень. Тож бажаємо Вам, гарно відпочити, набратися сил перед початком нового етапу навчання!
Передзвін останнього дзвінка відкриває нову сторінку життя, для наших випускників!
Ще вчора вас називали: «Діти – наше майбутнє!», а від сьогодні вам, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід. Власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє та майбутнє нашої держави! Віримо, що Ви реалізуєте усі таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни!Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій!
 

Вручення документів про здобуття освіти у Луцькому НВК №9 відбудеться за індивідуальним графіком з врахуванням режиму воєнного стану за графіком:

- про здобуття початкової освіти учням 4-х класів - 10  червня 2022 року.

- про здобуття базової середньої освіти учням 9-х класів - 15  червня 2022 року.

- про здобуття повної загальної середньої освіти учням 11-х класів  24  червня 2022 року.

 

У Луцькому навчально-виховному комплексі №9 відбулося свято -  День знань. Цьогоріч свято Першого дзвоника було проведено з урахуванням карантинних обмежень. Урочиста лінійка проходила на території футбольного майданчика. Присутні на ній були лише учні перших та одинадцятих класів і педагоги. Урочистості розпочалися з вітальних слова директора НВК Олександра Дубини. Він представив одинадцяті класи та запросив учнів перших класів із класоводами на святкову лінійку. Програма урочистостей була максимально компактною: урочисте виконання Державного Гімну України, внесення прапора школи, пісенний подарунок від учнів та вітальні слова першачків.  Гомінкий дзвоник покликав учнів на перший урок у 2020-2021 н.р.( фото із сайту «Волинські Новини»).

Детальніше...

Вітаємо переможців інтелектуальних змагань, конкурсів та фестивалів 2019-2020 навчального року!!!

Шановні випускники, вчителі, учні, батьки!

Від щирого серця вітаємо вас зі Святом останнього дзвоника, яке знаменує подолання чергової сходинки в освоєнні знань – закінчення навчального року.

Для багатьох школярів розпочнеться чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Нехай  він стане незабутнім, веселим та цікавим.

Для випускників, цей дзвоник особливий, адже, він - останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Нехай  обраний вами подальший  шлях буде  щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій!

Усім педагогам зичимо міцного здоров’я, не втрачати творчої наснаги та нових звершень!

Дирекція НВК №9

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕОПРИВІТАННЯ

Дочірні категорії