| | vivaspb.com | finntalk.com

Звіт директора Луцького ліцею №9  Олександра Дубини за 2022-2023 н.р. перед громадськістю відбудеться 28 червня 2023 рокуо 9.00 в актовій залі Луцького ліцею №9 за адресою вул.Банкова, 30.

Наказ про зарахування до 1 класу на 2023-2024 н.р. станом на 15.06.2023 р.

Наказ про зарахування до 1 класу на 2023-2024 н.р.  станом на 01.06.2023 р.

       Початкова школа - це місце, де зростають, вчаться, відкривають для себе нові горизонти наші юні ліцеїсти. Вона є першим кроком на дитячому шляху до знань і розуміння світу. Тут вони знаходять найкращих друзів, відкривають свої таланти і розвивають свою уяву. Сьогодні, 30 травня 2023 року, відбулось креативне, творче, чуттєве свято останнього дзвінка для здобувачів освіти початкової школи Луцького ліцею №9. Вир емоцій, а головне вдячність Збройним силам України, що можемо організувати таке свято для найменших наших діток.

Детальніше на ФБ-сторінці закладу.

      Із щирою вдячністю захисникам, які оберігають наш мирний сон і забезпечують можливість успішно навчатися, учні 3 - І класу Луцького ліцею №9 долучилися до акції "Подякуй воїнам ЗСУ за можливість навчатися". На майстер-класі, який провели Пукса Анастасія Олександрівна та Чечотка Віта Юріївна, діти виготовляли патріотичні підвіски-обереги. Нехай подарунки та малюнки дітей додадуть сили та наснаги нашим янголам-охоронцям!

Детальніше на ФБ-сторінці закладу.

      Здається, тільки нещодавно вони були маленькими, несміливими пташенятами, а сьогодні - вилетіли з теплого, затишного гніздечка, помітно подорослішавши. Кожен з них навчався не тільки читанню та граматиці, а ще й дружити, спілкуватися, радіти разом, допомагати один одному. Усі вони - такі різні, але, разом з тим, вони - одна команда! 4- В на позитиві прощається з початковою школою...
 
       26 травня у приміщенні Музею сучасного українського мистецтва Корсаків відбувся хакатон «Драйвери соціальних змін». Проєкт реалізовувався управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради у межах співпраці UNFPA та ГО «Інноваційні соціальні рішення». Команда нашого ліцею має назву «СВІДОМІ»! Підготовка була дуже клопіткою та насиченою! Нашою проєктною ідеєю було, якомога більше розширити розуміння соціальних норм щодо домашнього насильства, того, як вони працюють і як їх можна змінити, щоб запобігти насильству проти жінок і попередити його негативні наслідки.
 
 

    Музика навчає дитину слухати та уявляти те, що чує, розвиває зорове і слухове сприйняття, пам'ять, образне та асоціативне мислення. Найкращий виховний вплив на особистість дитини має класична музика. Сьогодні учні 3 - І класу Луцького ліцею №9 мали нагоду насолодитися чарівною музикою Антоніо Вівальді, Вітторіо Монті, Едварда Гріга, Мирослава Скорика та Миколи Леонтовича у виконанні артистки Волинського драматичного театру імені Тараса Григоровича Шевченка Присяжної Ганни Павлівни.

Детальніше на ФБ-сторінці закладу.

« Найкращий спосіб зробити дитину хорошою - це зробити її щасливою»
 
   Добро – це те, чим ми прагнемо наповнювати життя кожного з нас. Добрі, щирі люди випромінюють світло і тепло, які відчувають всі навколишні. Невипадково говорять: «Доброта врятує світ!». Саме під таким гаслом до Дня захисту дітей усі небайдужі здобувачі освіти Луцький ліцей №9, батьки та педагоги спільно з благодійним фондом «СТАРЕ МІСТО ЛУЦЬК» ( сонячна кав’ярня) долучились до збору речей для евакуйованих дітей із спецзакладів, які залишилися без батьків та опікунів. Надзвичайно приємно дарувати щастя дітям …
 

     Гурток "Чарівний пензлик" Луцького ліцею №9 - це місце, де кожен може розкрити свій талант, експериментувати із кольорами, а головне - насолоджуватися процесом творчості. Під керівництвом Ольги Жалай діти діляться своїми кращими роботами створені цього навчального року.

Детальніше на ФБ-сторінці закладу.

Звітуємо про наш ярмарок, що відбувся 18.05.2023 року.
Зібрано у скриньках і передано волонтерським організаціям:
  1. БО "БФ"СТАРЕ МІСТО ЛУЦЬК"(https://www.facebook.com/groups/856642681967920) (сонячна кав'ярня) - 35 885 грн.
 

      Вітаємо учня 7-Б класу Луцького ліцею №9 Назара Хомяка із перемогою у V Всеукраїнській олімпіаді з математики для учнів 5-7 класів, що відбулася з 12 по 15 травня 2023 року в Києві.

Детальніше на ФБ-сторінці закладу.

     Вітаємо учня 9-А класу Луцького ліцею №9 Камельчука Володимира із здобуттям титулу чемпіона Волинської області з волейболу!

Детальніше на ФБ-сторінці закладу.

    Вітаємо команду Луцького ліцею №9 у складі: Слепчука Данила 7-А, Волошенюка Любомира 7-Г, Шкуринської Ангеліни 7-А із зайнятим 1 місцем у змаганнях з шашок "Диво шашки" та їх наставника Пилипчука П.В.

Детальніше на ФБ-сторінці закладу.

Дочірні категорії